• Log in
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Over ons

Jij bent goud waard!​

Mijn naam is Wendy Goudzwaard.

Ik help jou als coach en trainer om in beweging te komen naar de baan én het leven wat bij jou past. Ik maak het verschil want jij bent Goud Waard!

Ik daag je uit om veranderingen door te voeren zodat je meer je potentieel benut, zowel persoonlijk als voor je carrière.

Dat doe ik onder andere door liefdevol direct te zijn. Ik geef snel en duidelijk terug wat ik zie en vraag door. Omdenken hoort bij mijn standaard bagage. Met omdenken gaat de aandacht van negatieve energie naar positieve energie. Ik leer je om je aandacht te verschuiven van het oplossen van problemen, naar het omdenken van problemen.

In de afgelopen tien jaar heb ik de succesvolle methodiek SES ontwikkeld: “Slim & Efficiënt Solliciteren. In zes stappen naar de baan die bij jou past!” Deze methode is zó succesvol dat ik als enige loopbaancoach in Nederland baangarantie geef!
Ik geloof erin dat er voor iedereen een baan is die bij je past.

Ik ben dol op de zon en de zee. Eens per jaar ga ik een week met mijn zus naar de zon Een week lang doen we niets anders dan relaxen, zwemmen, heel veel lezen, kletsen en slapen. Na zo een week rust ben ik weer helemaal opgeladen.

Op mijn bucketlist staat dat ik mijn expertise over de arbeidsmarkt graag wil delen bij Eva Jinek aan tafel. Ik heb haar al een keer gesproken, dus wie weet!

Heb jij zelf een relevante cursus gemaakt die op dit platform past? Stuur ons dan een bericht via onderstaande contactbutton!

© 2024 Goudzwaard Coaching Counseling Training - Powered by Maatos